De voordelen van een vouwfiets

 

De voordelen van een vouwfiets

 

Vouwfietsen, je ziet ze steeds vaker terug in het straatbeeld. Is het een modegril? Of is er een ware revolutie aan de gang binnen het segment van de stadsfietsen? Twijfel je erover om een vouwfiets te kopen? Dan kan je hier alles lezen over de voordelen van het hebben van een vouwfiets.

 

Alle vouwfietsen zijn compact

 

Door de kleine omvang van de vouwfiets heb je niet veel ruimte nodig om deze fiets op te bergen. Als je in de stad woont en slechts een kleine opslagruimte hebt is dit ideaal. Ook wanneer je in de stad werkt kan je je auto ergens parkeren waar je niet voor hoeft te betalen. Je haalt de vouwfiets dan zo uit je kofferbak en fietst het laatste stuk de drukke stad door. De vouwfiets past namelijk makkelijk in iedere kofferbak.

 

Vouwfietsen zijn handzaam

 

Door het kleine formaat zijn vouwfietsen ook nog eens licht en handzaam. De meeste vouwfietsen worden van aluminium gemaakt. Hierdoor is het makkelijk om de vouwfiets mee de trap op te dragen of mee te nemen in het openbaar vervoer.

Makkelijk mee te nemen in het openbaar vervoer

Het is eenvoudig om een vouwfiets mee te nemen in het openbaar vervoer. En het wordt ook nog eens gezien als handbagage, waardoor je er niets extra’s voor hoeft te betalen. Als je geen zin hebt na een drukke dag werken is de keus ook makkelijk gemaakt om het openbaar vervoer te gebruiken en je fiets gewoon mee naar huis te nemen.

 

Ideaal om mee te nemen op vakantie

 

Wanneer je op vakantie gaat is de vouwfiets makkelijk mee te nemen. Zo hoef je niet in de ochtend een lange wandeling te maken naar de bakker in de buurt, je kan gewoon de vouwfiets pakken zodat de broodjes nog warm zijn bij het ontbijt.

 

 

©2024 Groot aanbod - vergelijken - Justabike.nl | Privacy statement